Очевадно заслабнал се появи в общината рок ветеранът Данчо Караджов днес, за да обяви предстоящия Park Rock Fest 2011. Гласът на Сигнал пи кафе под сутришното слънце на Главната и точно в 11ч. влетя в общината с организаторите на БГ рок маратона Stagebull и колеги от група БТР. Фенове отбелязаха, че Караджов се е вталил поне с десетина килца от миналата пролет и в момента изглежда като младеж. Възрастта му издават само побелелите коса и брада, които ярко изпъкват на загара му.

Данчо и компания ще закрият първата вечер от Park Rock Fest 2011 на 13 май. Преди тях на сцената на стадион Христо Ботев ще излязат групата на Пецко, Милена Славова и големия Личо Стоунса. Данчо не скри, че е работил с виртуозния китарджия. Когато бях на 17 години, Пловдив бе рок сърцето на България. На младини съм идвал тук да свиря с Личо Стоунса и Ванко Фелибето, обясни Данчо Караджов.

Вторият ден Park Rock ще продължи с още емблематични имена – Кофеин, а след това Черно Фередже и типичният за тях хумор ще залеят стадиона. Фурорът ще продължи с група Соларис, които ще хвърлят зрителите някъде между драматичния рок и прогресив метъла.

Началото на края ще поставят Конкурент, а за десерт на финала ще се появят БТР. Водещ ще е хиподилът Светльо.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: podtepeto.com