Брад Пит разкри, че чувства постоянен страх да не се случи нещо лошо с децата му. Популярният актьор, който отглежда шест деца с партньорката си Анджелина Джоли, разкрива, че неговите приоритети са се променили, откакто е станал баща.

На въпрос на „Сън” какво се е променило за него, откакто е родител, той отговори:

„Всичко се промени. Страхувам се от смъртта, но всички се страхуваме от нея. Все още не искам да напускам този свят, но това е реалност, с която всички ние живеем. По-притеснен съм само от бащинството. Мой приоритет е сигурността на децата ми”, казва философски Брад Пит.

„В действителност това е единственият ми страх – преди бях загрижен за мен, но вече не ми пука. Искам да знам, че всички са ОК.“

Пит разкрива, че семейството му води доста номадски начин на живот и се наслаждава на туризма в различни части на света.

„Живеем доста комфортно на път, ние сме номади.”

47-годишният любимец на жените от цял свят добавя, че децата му все още не са наясно с това, което правят техните родители, но е решен да ги направи горди в бъдеще.

„Те знаят, че мама и татко разказват истории и правят филми, но в действителност не знаят какво означава това, защото не са го виждали и не са били пряко впечатлени. Откакто станах баща, със сигурност промених начина, по който избирам филмите си, защото съм наясно, че един ден те ще ги видят”, казва звездата.

Брад Пит наскоро разкри, че винаги си е мечтаел за голямо семейство.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: ekipnews.com