Една от големите звезди на сериала Стъклен дом Бойко Кръстанов бе гримиран от колежката си Деси Бакърджиева преди кастинга за Мис Мерилин, видя обективът на Под тепето. Русокосата секретарка от БГ сапунката мацна с фондьотена си петънце на лицето на възпитаника на НАТФИЗ преди двамата да застанат в журито на първия кастинг за титлата Мис Мерилин 2011.

Бойко се появи пред обективите в нова прическа и отлично настроение. Нямаше и как да е иначе, след като пред него дефилираха около 20 супер красавици. Които завъртяха главата и на другата звезда от Стъклен дом в журито – Александър Кадиев. Синът на Катето Евро колекционираше телефонните номера на бъдещите миски, като някои от тях подчерта дебело в тефтерчето си. Сашо врътна и салса танц с една от чаровниците. И се справи повече от добре, тъй като от известно време ходи на денс курсове. В салсата се пусна и друга оценавяща- писателката Ваня Щерева. Тя се разкърши с една от претендентките за Мис Мерилин.

Под тепето дочу, че продължението на романа „Стъклен дом“ на Щерева вече е готово и съвсем скоро се очаква да излезе от печат.

Чисто нов автомобил е наградата, която очаква тазгодишната Мис Мерилин. Кастингите за третото издание на конкурса ще минат през 11 града. Какъв ще бъде съставът на журито засега се пази в тайна, но организаторите обещават много звездни изненади и забавни моменти за кандидатките.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: podtepeto.com