Андрей Арнаудов отрече плъзналата мълва, че е изнасилил момиче в Банско. “Това са абсолютни глупости!

Само в изнасилване не ме бяха обвинявали. За щастие досега не ми се е налагало да прилагам сила. Не знам по какви причини, но жените горе-долу са били склонни да са с мен, без да ги насилвам”, заяви с усмивка “опосумът”.

Тв водещият намери сили да признае, че именно той е виновникът за рекордно краткия му брак с прелестната сръбкиня Даниела. “Грешката беше моя”, заяви Андрей.

Запитан би ли се оженил отново, той отвръща: “Колкото и тъпо да звучи, аз много не вярвам в институцията брак. Това не означава, че няма да го направя пак. Но просто няма да бързам”.

Арнаудов има своето обяснение и защо се е превърнал в любим “герой” на жълтата преса:

“Защото говорим глупости сами за себе си. Например истории за алкохол. Те са силно преувеличени. Въпреки че в някакъв ранен период е имало голяма доза истина в тях. В момента лично аз съм се вманиачил да спортувам всеки ден – фитнес, скуош, тичам, внимавам какво ям. Променил съм начина си на живот. Имахме много силни години по заведенията, но вече сме в запаса. Просто вече не ми е забавно. Предпочитам да седна с приятели вкъщи или в ресторант. Плюс това вече съм хипохондрик и съм над 30 – пазя си здравето… Изморен съм от популярността. След 11 години в телевизията и с Иван буквално течахме и от чешмите. Имам нужда да съм сам. Затова преди няколко месеца се преместих да живея извън София, в къща. Има полянка, много е хубаво и тихо. Под наем съм, но не се оплаквам финансово. Изкарвам добри пари. Просто пробвам как ще ми се отрази животът на село. Ако ми е добре, може да стана траен жител на някое село”, споделя скандалният “опосум”.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: vip-bg.info