Първото си интервю за българска тв.медия Анджелина Джоли даде именно за Канал 3.
Пред водещата на Канал 3 -Деси Жаблянова, която е специален пратеник на медията в Кан застанаха световните звезди Анджелина Джоли и Джак Блек, които са на филмовия фестивал, за да представят новата серия на култовата анимация –Кунг-фу Панда 2.

В ексклузивното интервю за българската медия Анджелина Джоли сподели, че за да обичаш другите първо трябва да обичаш себе си!

Джак Блек затананика българска народна песен и изуми както пратеничката на Канал 3, така и самата Анджелина. Двамата споделиха интересни факти около реализацията на филма . Как живее едно от най-известните семейства в света – Брад Пит и Анджелина Джоли и кой, какво харесаха в българката.

Във филма “Кунг-фу панда 2“ / представен от форум филм България/ има много бойни сцени с всякакви животни. Въпреки това актьорите, които озвучават главните герои, заявиха че филмът не носи послание за насилие. Блек, Джоли и Дъстин Хофман заявиха, че той учи децата на уважение и въздържание, както и на сила. Продължението на хита от 2008 г. излиза в американските киносалони на 26 май, а в останалата част от света през лятото.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook