“Музика” е заглавието на най-новото видео на рапъра ALEX P, с което той дава сериозна заявка за хит на сезона. Дългоочакваното парче на звездата ще можем да видим по The Voice. Парчето е ритмично, запеваемо и охарактеризира най-точно стила на изпълнителя. Бийта е дело на BK, аранжимента на ALEX P и Гого Станев (Gravity Co), а за текста се е погрижил самият рапър.

След успеха на “Искам”, ALEX P залага отново на свежо звучене и атрактивно видео, което е дело на режисьора Мартин Райковски и оператора Бебо Халваджиян – тандемът, който сътвори лентата “Заместител”на Лазар, с която той бе сред фаворитите за песен на Евровизия.

ALEX P рапър “Музика”

Видеоклипът на “Музика” е заснет на колоритни локации в столичния квартал Люлин, от където е и самият ALEX P. Ще видим и познатият на всички рапър и водещ на “Planet Voice” Играта. Визията е доста различна от тази на повечето рап проекти в България и се доближада до голяма степен на американските продукции, заслугата за което е изцяло на снимачния екип на Мартин Райковски и Бебо Халваджиян, който ни предлага един нов поглед за видеореализация в България.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook