Милионерският клан от Пловдив Арабаджиеви се разраства. Автомобилният пилот Владо Арабаджиев чака дете от бившия еротичен модел Ралица Тошкова.

Връзката между пилота, който се опитва да пробие във Формула 1 и Тошкова е от есента на 2009 година, но около двойката не се шуми много-много. Причината е, че Ралица и Владо живеят предимно в чужбина, като бъдещата майка е задължителна част от антуража на Арабаджиев по състезанията, пише hotarena.net

Двамата избягвали да се връщат в Пловдив, тъй като свекървата Маринела Арабаджиева не одобрявала кандидат-снаха си. Милионерката не брояла Тошкова за жива след онази скандална снимка, която „Уикенд“ публикува миналата пролет.

На кадъра Ралица прави оралната любов. Първо се предполагаше, че инструментът, който родената в Правец моделка обгрижва, е именно на Владо Арабаджиев.

Публикацията провокира Ралица на не толкова умен ход, при който тя внесе следното уточнение: „Мъжът от снимката, на който правя френска любов, не е Владо, а на друг пилот – Жоро Танев“.

След скандала властната майка на Владимир настояла веднага да сложи край с майсторката на фелациото. Маринела не можела да преглътне публичното унижение, на което Ралица подложила сина й, признавайки се, че е обслужвала негов колега.

Синът на Ветко Арабаджиев се оказва баджанак с един отбор юнаци. Силиконовата брюнетка стана популярна с връзките си с доста желани ергени. На уменията й по френски се любуваха вратарят на националния отбор Ники Михайлов, големия син на Стойчо Младенов – Александър, че даже и Валери Божинов.

Заради скандалната автобиография на Ралица Тошкова, заможните родители на автомобилния състезател, не останали очаровани от новината, че ще стават баба и дядо, гърми „Шок“.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

hotnews.bg