Анна е готова с най-новия си проект, озаглавен „Удари го на живот”. В клипа, който от днес е в ефира на Фен ТВ, чаровната певица впечатлява с изключително стилна и женствена визия.

Русокосото изкушение на Diapason Records сменя пет коренно различни визии, всяка от които подчертава естествения й чар и излъчване. Стайлингът е на самата певица, за грима се погрижи Джули, а за прическите – студио Helan. Имиджовото видео е режисирано от Ненчо Касъмов.

Освен на ефектния клип, красивата изпълнителка залага и на текста на песента, в който всеки може да се припознае. Както подсказва и заглавието – „Удари го на живот”, парчето е насочено към хората, които наистина умеят да се забавляват.

„Мисля, че темата е близка до всеки. Веднъж си жив, веднъж си млад на тоя свят” бе фразата, която наистина ме грабна. Смятам, че цялостният продукт се получи много добре и се надявам да се хареса и на феновете.”, сподели Анна. Музиката е на M.Хакобян, текстът е дело на Диян Георгиев, а аранжиментът – на Светослав Заров.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: erogance.eu