Тони Стораро, който доскоро беше заклет пушач, вече може да се похвали със 7-месечно въздържание от порока. Топзвездата на Diapason Records се чувства отлично в момента и не смята да се връща към стария си навик.

Изпълнителят на „Така ме запомни” отдавна искал да спре пушенето. Опитвал на няколко пъти, но не успявал да се пребори с лошата привичка. Преди няколко месеца обаче сериозно си поставил за цел да се справи с този проблем и наистина успял. „Мога да се похваля, че вече станаха 7 месеца откакто не съм запалил цигара.”, довери Големия Тони. „В началото ми беше доста трудно, защото пуша отдавна. Сега обаче изобщо не съжалявам, че положих толкова усилия. Като непушач се чувствам много добре и изобщо не мисля да посягам към тютюна отново”, сподели още той.

Макар и да е попаднал отдавна в редиците на пушачите, Човека-глас никога не е прекалявал с „папирусите”. „Пушех умерено и може би затова успях да ги откажа.”, разсъждава хитовият изпълнител. „Има много по-сериозни случаи от моя. Знам, че един от любимите ми певци – Василис Карас, пуши по 9 кутии цигари на ден! Ако и аз бях така, надали щях да успя да ги спра.”, сподели звездата на Diapason Records.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: erogance.eu