Теодора получи специална покана да гостува в една от най-популярните турски шоу програми „Beyaz Show” по Kanal D. Атрактивната изпълнителка представи за първи път пред публика дуета си със звездата от южната ни съседка – Синан Акчъл – „Cumartesi”. Предаването бе гледано от над 10 000 000 зрители.

Синан Акчъл (Sinan Akcil) бе сред гостите на бляскавата промоция на албума на Теодора – „Моят номер” в края на миналата година. Още тогава турчинът, който е сред топимената в турския музикален бизнес, обеща, че двамата ще направят съвместен проект, тъй като е много впечатлен от нашата певица. „Златното момче”, както го наричат в родината му, досега не се е изявявал като изпълнител, а е познат като композитор и текстописец. Създал е парчето на турската звезда Hadise – „Dum Tek Tek”, с което тя представи страната си на „Евровизия”, както и някои от най-популярните хитове в Турция.

Синан Акчъл спазил обещанието си и предложил на Теодора да направят дуета “Cumartesi” (“Събота”), който е включен в първия му албум като изпълнител – „Kalp Sesi” в две версии – dance mix и club mix. Самият той е автор на музиката и турския текст, а българският – е дело на младия текстописец Веселин Веселинов. В двата варианта на песента Теодора пее на български, на турски.

Премиерата на “Cumartesi” в Турция се състояла в едно от най-популярните турски вечерни програми – „Beyaz Show”, което се излъчва по Kanal D. Освен Теодора и Синан Акчъл в 3-часовото шоу гостували три от най-популярните изпълнителки в Турция – Izel, Ziynet Sali и Ajda Pekkan, както и немския футболен съдия Маркус Мерк. Пред тази звездната компания, пред погледа на топводещия Beyaz и пред аудитория от над 10 милиона зрители Теодора и Синан Акчил представили своя дует “Cumartesi” и получили поздравления за песента, която всички определили като бъдещ хит.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: erogance.eu