Холивудската актриса Рийз Уидърспун озадачи всички, като прекара своя меден месец не насаме със съпруга си, а в семеен кръг. Актрисата замина на сватбеното пътешествие заедно с двете си деца.

Миналия месец чаровната блондинка се врече във вечна вярност на своя любим, холивудския агент Джим Тот. Младоженците решиха да отпразнуват медения си месец заедно с двете деца на Рийз от предишния й брак – Дийкън на 7 години и Ава на 11 години.

Преди да се омъжи за Джим, Уидърспун беше съпруга на красавеца Райън Филип. Двамата живяха щастливо в продължение на девет години, но през 2008г. се разведоха. Отношенията им обаче явно са се запазили доста добри, щом заедно с останалите роднини, близки приятели и звездни гости, на сватбената церемония на Рийз и Джим присъства и бившият съпруг Филип.

Двете деца на актрисата също взеха активно участие в бракосъчетанието на майка си. Хлапетата първо я съпроводиха до олтара по време на сватбата и после останаха плътно до нея дори когато тя изричаше брачната си клетва. Сега, когато тя и новият й съпруг заминават на меден месец, двете отрочета отново са плътно до майка си. Четиримата заедно заминаха на романтична ваканция в Белиз, където ще прекарат една седмица.

Още от самото начало, когато Рийз започна да се среща с Джим, тя постоянно му напомня колко важни за нея са малкият Дийкън и сестра му Ава, че двамата са й основният приоритет в живота и че не би ги пренебрегнала за нищо на света. За щастие малките се разбират чудесно с пастрока си, новият им татко също ги обожава и всички в новото семейство са щастливи и доволни.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: pikantno.eu