Младата звезда от сериала „Стъклен дом“и актуалния бг филм „Тилт“ Радина Кърджилова страдала от фобия към молове и асансьори. „Не обичам моловете, става ми лошо от неадекватната топлина вътре“, твърди актрисата в интервю за „168 часа“. „Случвало ми се е да получавам халюцинации там. В една от сцените /по време на снимките на „Стъклен дом“ в столичен мол – б.р./ погледнах нагоре и видях хиляди хора, които стоят и гледат какво се случва. Те нямаше как да бъдат там, толкова много. Щях да припадна, беше много гадно.“

Хубавата Радина развила клаустрофобия след инцидент, при който заедно с майка си и още пет човека заседнали в един асансьор в Столична библиотека. Оттогава тя предпочитала да използва стълбите във високи сгради, тъй като се страхувала от затворени пространства. „Способна съм да счупя стъкло или да скоча през тераса, само и само да имам пространство около себе“, признава актрисата.

За най-тежък период в живота си пък смята втори курс в НАТФИЗ. Тогава колегите й режисьори правили Чехов, но никой от тях не я поканил да участва в неговия режисьорски откъс. „Това жестоко ми сви темперамента, таланта и желанието да работя… Много е трудно, много е депресантско“, припомня си звездата на „Тилт“.

Съдбата обаче после явно й се е отблагодарила.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: vip-bg.info