Снимка на Елеонора Манчева от нощта, в която тя спечели първата си голяма титла – Мисис България 2006, неочаквано се появи на сайт, рекламиращ конкурс за неомъжени момичета Miss Globe, който я произведе и в Miss Globe 2006 за България. Като собственик на конкурса за красота е посочен човек от Турция.

Освен националната титла „Мисис България”, Елеонора Манчева е носител и на титлата „Мисис Вселена 2007”, лицето й е познато по света и може би това е причината да бъде използвано за реклама на конкурс, с който няма нищо общо. „Никога не съм се явявала на подобен конкурс, нито имам подобни титли. Може би човекът е бил подведен, но това не променя нещата. Искам да кажа на всички млади момичета да не се подвеждат на свой ред по снимката ми да участват в нещо, за което нямат достатъчно информация както самата мен”, предупреди Елеонора Манчева.

Нейната мениджърка – Меги Савова и сдружение Феймъс вече обсъждат варианти за търсене на съдебна отговорност на хората, злоупотребили с името и лика на Елеонора Манчева. „Всеки трябва да си тежи на мястото и никой няма право да злоупотребява с името или лицето на хора, които не познава, още по-малко публични личности”, категорична е г-жа Савова.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: erogance.eu