Финалната вечер на конкурса за красота “Мис и Мистър УНСС 2011” ще се състои на днес от 18:30 ч. в аула “Максима” на УНСС. Събитието е част от официалните чествания по повод 20-та годишнина от основаването на Студентския съвет при висшето училище.

Изборът на най-красивите студенти в УНСС отново е съпътстван от благотворителната кампания на университета “Аз помогнах” и затова всички събрани средства от покани ще бъдат преведени по сметката на кампанията в помощ на детския социален дом “Даскал Ботю” в Калофер.
Председател на журито ще бъде проф. д. ик. н. Валентин Кисимов, зам.-ректор на УНСС, а сред членове се открояват “Мис България 2005” Роси Иванова, “Мис България 2007” Юлия Юревич, “Мисис България 2007” Мариана Маринова, “Мисис България 2009” Лазарина Стефанова, Радост Драганова, водещ на тв предаване “Модерно” по bTV, ексадреналинката Жана, водещ на лайфсатайл рубриката “Сладки приказки” в сутрешния блок “Бодилник” на ТВ 7, Юлияна Дончева и спортния агент Георги Градев.

В изданието на събитието през настоящата година участниците дефилират със спортни облекла, бански костюми и официални тоалети, осигурени съответно от “Reserved”, “Bluepoint”, ателие “Симон” с дизайнер Гергана Симеонова и модна къща “Andrews fashion studio”, а аксесоарите на участниците са слънчевите очила на фирма “Kwiat”.

За настроението на публиката във финалната вечер ще се погрижи откритието на ДесиСлава – Nadia.

Водещи на събитието ще бъдат топмодела и тв водеща Гергана Малкоданска и “Мистър УНСС 2010” Даниел Петканов.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Мартин Стефанов