Екатерина Михайлова-Пецу, Мисис България 2009 даде ексклузивно и изключително откровено интервю за мартенския брой на издаваното във Франция списание BULGARIЯ.

В процеса на работата бе провокиран интересът й към френската мода и тя засне стилна фотосесия с бутиковите тоалети на престижните марки ETINCELLE и YUKA, които са представени в България от Boutique Francaise.

Редакционният екип сподели, че именно естествеността на Катя ги е впечатлила и затова са я избрали, за да разкрият коя е българската жена, дали короната тежи и каква отговорност носи тя, как се съчетават славата и ценностите в живота. Каква е мисията на коронованите красавици и как те могат да помогнат на останалите жени да се чувстват пълноценни, без да имат нужда от прекалено много грим или възможности. За това, как всяка дама може да се чувства добре в кожата си, стига да изглежда естествена и да се поддържа с минимални усилия.

Специалната фотосесия за интервюто е направена от фотографа Велин Петков , а самата Катя остана очарована от френските тоалети и не съжали, че е изневерила на спортния си стил, защото тези тоалети дават възможност на всяка жена да бъде уникална и различна, и да изрази красотата в себе си чрез дрехите, които носи.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook