Рок-група Конкурент завършват записите на своя нов 8-ми студиен албум. Като пилотен сингъл те стартират с песента „На кой му дреме“, един съвместен проект със скандалния рапър Криско. Хапливият език на текста, твърдият саунд на песента, както и провокативното държание на музикантите в клипа са запазена марка за Емо Анчев и компания – изпълнителите, които подгряваха легендарните „AC/DC” пред 60 хилядната публика на Стадион „Васил Левски” миналата година.

Красивата мацка във видеото е избрана след малко нетрадиционен кастинг. Докато групата свири в столичен клуб, момичетата изявили желание да вземат участие в клипа, е трябвало да танцуват.

Конкурент Криско „На кой му дреме“ стриптийз

Спечелила е най-разкрепостената от тях, която в стремежа си да впечатли групата направила импровизиран стрийптиз, за техен късмет била и от търсения типаж – руса и порочна! Клипа е имиджов, в него не се разказват истории, а е наблегнато на диалога между изпълнителите /рок-група Конкурент и рапарът Криско!/. Текста на парчето е много провокативен. Разказва се за милата ни родна действителност – за „Златките“, чиято цел в живота е да докопат поредния „чичко-паричко“, а „девиза им е „свирки” за пари, а не за спорт“! Режисьор на видеото е талантливия Боян Карамфилов.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook