За пореден път Камелия доказа, че е една от малкото звезди, които откровено споделят какво мислят, без да се притесняват от хорското мнение.

При поредното си участие във фолк клуб певицата призна, че в шоубизнеса у нас има много интриги и лъжи. Според Камелия човек трябва да вижда нещата реално, а не да се заблуждава и самозалъгва.

Без да визира конкретни изпълнители, певицата даде за пример себе си: „Не ме е страх да прочета, ако са написали нещо лошо за мен. Дори когато става дума за поредния слух – че съм се оженила тайно или че съм забременяла, не се дразня. Приемам нещата с ирония – някои хора не ми позволяват дори и 200 грама да кача! Щом обаче става дума за конструктивна критика, съм готова да променя грешката си. За съжаление като цяло истината за шоубизнеса у нас е тъжна! ”

Фолк звездата сподели още, че е хващала в лъжа хора от близкото си обкръжение, след което трудно е преживявала предателството. Камелия каза, че не би простила ако някой повярва на лъжа, без да провери дали тя отговаря на истината. Иначе е готова да приеме изневярата, стига да й посочат причините за нея. Певицата призна, че не умее да лъже, защото лесно се издава. „На родителите си спестявам някои неща, за да не ги тревожа, но в работата си – никога не премълчавам! В нашата страна, който казва истината обаче страда”, коментира Камелия, пише Dir.bg
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: hotnews.bg