Откритието на Десислава – Джемиле бе гост в предаването на радио „Сигнал плюс” – „Открит микрофон”. Точно една година след първото й гостуване, младата певица разказа за живота, работата си и любовта. Джеми няма гадже. До преди месец е имала сериозна връзка, която все още преживява и не иска да се впуска в авантюри.

„Тежко ми е – явно не ни е било писано. Но сега твърдо не търся връзка. Искам да се съсредоточа върху работата” – каза изпълнителката на „Първа серия”.
Тя има вече три песни с три видеоклипа – „Играеш с огъня”, „Иска ти се” и „Първа серия”.

Джемиле се трогна и развълнува от думите на водещата Емилия Стоянова, че е „едно талантливо и красиво момиче, което има абсолютно всички качества за една успешна кариера”. Талантливата певица се надява въпреки всичко да има късмет и да се хареса на хората.

„Аз съм българка, обичам страната си и искам да успея тук – в България” – категорично заяви Джемиле.

В момента тя работи в пиано бар във Варна. Там изпълнява поп фолк, естрада, поп…

„Радвам се, че хората оценяват различните стилове, които изпълнявам. Пея с най-голямо удоволствие песните на Лили Иванова и Силвия Кацарова” – довери певицата.

Джемиле бе номинирана за „Откритие на годината” на наградите на списание Нов фолк. „Това е един вид признание за мен. Надявам се да получавам все повече номинации и да радвам хората с хубави песни!”
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook