Родните фенове на електронната музика ще имат възможността отново да се забавляват с невероятния мултимедиен спектакъл на един от най-великите диджеи на всички времена – Тиесто. Холандецът ще включи България в световното си турне през лятото, но подробностите за предстоящото му гостуване у нас ще бъдат обявени в началото на месец май, съобщиха организаторите от клуб „Ялта“.

С тазгодишното си турне Тиесто ще промотира новия си албум „CLUB LIFE – Volume One Las Vegas“, чиято премиера бе преди броени дни. Албумът включва 15 парчета и е продуциран от новия му лейбъл Musical Freedom. Типично в собствения си стил и в тук той не изневерява на увлечението си по музикалните експерименти.

„Ще бъдете доста изненадани като чуете моя личен плейлист. Харесвам различни видове музика, затова и продължавам да се развивам като артист, който не може да бъде определен с един съществуващ стил. Влияние върху музикалните ми предпочитания оказват всевъзможни неща – както филмите, които гледам и хората, с които се срещам, така и невероятните места, но които съм свирил. Определено това е най-готиното в диджейската професия,“ споделя холандската супер звезда.

Това е и една от причините, поради които Тиесто избира за име на новия си лейбъл именно Musical Freedom. „Искам да продуцирам артисти и музика, които феновете биха искали да слушат. И с Musical Freedom ще реализирам това“, допълва той.

Последната визита у нас на прословутия диджей беше през лятото на 2009 г. на организирания от Yalta club Solar Summer Festival на Слънчев бряг. 10 000 фенове на електронната музика станаха свидетели на невиждано до тогава мултимедийно шоу, което съпътстваше 5-часов му сет.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: vsekiden.com