След 5 дни си идвам в България за 1 месец и почвам записи на 3 нови песни. Това се похвалил Деян Неделчев-Икебаната на страницата си в социалната мрежа „Фейсбук“. След като осветли цялата държава, че “от икебана дървесата ги боли”, певецът е решил да зарадва феновете си с три чисто нови хита.

По думите му най-лудата от трите песни ще е “На полянката”, сигурно защото самият той е писал текста. Освен аграрната песничка, Икебаната ще изненада публиката си и с размазващото R& B парче “Ангел”, което пък е по текст на Светлана Тондева. Неделчев е помислил и за по-романтично настроените си почитатели. За тях е подготвил балада-химн “Господ е българин”, чиито рими са написани от Иван Станчев.

“Ще има и видеа”, зарекъл се е във „Фейсбук“ Неделчев. На личната си страница в интернет Икебаната сюрпризира и с още новини. Освен че е записал парче с лондонска рок банда, Неделчев си търси и кадърен мениджър.

Междувременно Деян е пуснал и разтърсващото парче “Червените кораби”, което е издържано в огнения цвят на плавателните съдове, за които се пее, а Икебаната излива лиричната си душа, полегнал на дивана и обут с бели чорапи.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: vsekiden.com