След като „Стъклен дом“ и „Столичани в повече“ повишиха до неузнаваемост рейтинга на bTV, от медията признаха, че готвят нови два български сериала. Едната продукция е в драматичния жанр, а другата – в комедийния.

Те ще са дело на новата продуцентска кoмпания MediaPro Entertainment, като е заложено да се появят в ефир до края на 2011 година.

Директорът й Мирослав Янев пък разкри, че фирмата е стартирала работа през януари, но въпреки това вече успя да представи и първия си готов продукт – съвместният видеоклип на Орлин Павлов, Любо и Графа – към песента „Заедно“.

С това компанията потвърди амбициите си да се бори за позиции и на музикалния, и на телевизионния пазар в България. Засега се знае още, че тя е част от американската медийна групировка СМЕ, която наскоро закупи bTV и обединява част от екипите на Бранко Салич и на PRO.BG.

С новината за двете нови продукции пък, медията действително защитава мотото си, че в ефира й предстои „сезонът на българските сериали“ – с тях те стават общо пет.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: avtora.com