Актрисата Александра Сърчаджиева заяви със сълзи на очи, че се срамува от баща си, защото той никога не се е грижил за нея и тя не го чувства като истински баща.

„Срамувам се, че този човек ми е баща. Човек, който никога не се е грижил за теб, не може да ти е баща.“ изплака болката си Александра в предаването „На кафе“.

Тя е дъщеря на актьорите Йосиф Сърчаджиев и Пепа Николова, която вече не е между живите. Цели 27 години Александра не обелваше и дума за баща си, но явно сега вече не е могла да продължава повече така. Според нея баща й никога не се е интересувал от нея, а всички конфликти в семейството били заради имоти. Сърчаджиева доверява, че Йосиф е напуснал нея и майка й, за да бъде с дъщеря си Ана и Пролетин, който е дете от първата му съпруга.

Актрисата изказа и своето отвращение от начина, по който баща й и реагирал веднага след смъртта на Пепа Николова. Йосиф и пратил SMS от интернет, в който казвал: „Болката ти е голяма, Бог ще бъде с теб. Йосиф“. Тя смята, че в такива случаи човек трябва да говори лично с опечалените или просто да замълчи. „Ходи се застреляй някъде“, беснее срещу него обляната в сълзи Алекс.

„Звънях един месец на лекарката му да питам как е той, исках да го видя, но не знаех как ще реагира, а знаех, че не е хубаво да се вълнува. Не отидох, а всеки ден звънях да питам как е. Да е жив и здрав. За мен той е мъртъв, безразличен ми е. Не го мразя, защото омразата също е вид любов“, казва тя с болка.

В телевизионния ефир тя показа и дъщеричката си София, която е на крехката възраст от 5 месеца. За брака си с Иван Ласкин и гледането на детето Сърчаджиева каза, че съпругът й много помага. Той обичал да готви и полагал равни грижи с нея за отглеждането на малката София.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: vip-bg.info