Емил Иванов, с псевдоним Преслав, е новата надежда на компания „Real Enterprises”. Младият изпълнител пее от 6-годишен, завършил е Националното училище за фолклорни изкуства в „Широка Лъка”с гъдулка и народно пеене. Спечелил е много награди от различни конкурси и фестивали. Тази година му предстои дипломиране в ЮЗУ “Неофит Рилски”, специалност Педагогика на обучението по музика.

За себе си Преслав казва, че е упорит и преследва мечтите и целите си. Именно това го отвежда в компанията на Николай Първанов – „Real Enterprises”. Там певецът иска да прави хубави песни и мечтае да достигне нивото на адашката си Преслава.

„Защо като има Преслава, да няма и Преслав?” – е краткият отговор на талантливия певец на въпроса защо е избрал именно този артистичен псевдоним.

Първата му песен в новата компания се казва „Обичала ли си”. Парчето е по музика и аранжимент на Светослав Лобошки, а текста е на Катя Стойкова.

Преслав „Обичала ли си” Real Enterprises

„Преслав е много талантлив и амбициозен, притежава всички качества, за да стане наистина едно от големите имена на българската сцена и компанията много залага на него” – похвали го продуцента му Николай Първанов.

„Обичала ли си” вече има клип. Видеото бе заснето преди дни в резиденция „Анастасия”. В него участва моделът Невена Ефремова, която е Мис супер тяло на България за 2011 г. Красавицата бе една от участничките в конкурса Rosebud New Face Search, организиран от популярно американско списание. Участие в клипа на Преслав взима и неговата гримьорка – Бети Янакиева. Снимките продължиха до късно през нощта и ще покажат провокативни сцени между хубавиците и младия изпълнител.

„Това е първата ми песен, затова за мен е важно как ще бъде възприета от хората. Надявам се да се хареса „Обичала ли си” и да ми даде възможността да покажа на какво съм способен” – категоричен е Преслав.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook