Графа, Орлин и Любо направиха официална промоция на видеоклипа към съвместната си песен „Заедно”. На събитието, което се състоя в столичния клуб Studio 5, присъстваха представители на медиите и много приятели и колеги на тримата изпълнители, сред които Акага, Мария Илиева, Мага, Елица Тодорова, Monyx, Хилда Казасян, AV, Десо от Мастило, Евгени Минчев и други.

Видеото към песента е съвместна продукция на Монте Мюзик и MediaPro Entertainment. Режисьор е Васил Стефанов, създал голяма част от клиповете на най-известните български съвременни изпълнители. Снимките са реализирани в студията на MediaPro Entertainment.

Стилът на видеоклипа е ясен, цветен и носи силен положителен заряд. Той е подсилен и от директния ретро елемент във визията на тримата изпълнители, които видимо се забавляват истински по време на снимките.

Графа, Орлин Павлов и Любо

Съвместният проект стартира през есента на 2010, когато Графа предлага на Орлин и Любо да се съберат и да направят нещо запомнящо се заедно. „Наистина нямаше по-подходящи от тях за този проект. Знаех, че ще се забавляваме много докато го реализираме и това си личи в клипа” – споделя Графа.

Музиката на песента е дело на Графа. Текстът пишат с Любо и заедно с Орлин сбъдват желанието за съвместна песен.

Идеята за доброто, което направено „Заедно” e още по-голямо, е основна в песента. Затова много логично тя е представена за първи път на „Великолепната шесторка” и става част от подкрепата на благородната кауза на предаването.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook