Драматичен и напрегнат финал на втори сезон на хитовата сага „Стъклен дом“ предстои за зрителите на 4 април. В последния епизод на „Време за истина: Развръзката“, войната между баща и син Касабови ще достигне връхна точка.

Димитър вече разполага с доказателства, че Камен е извършил убийство и съдбата на последния ще зависи изцяло от неговото собствено решение – дали да прати собственото си дете в затвора. Дали заради това или заради друго, но животът на Димитър отново ще бъде застрашен, след като се оказва, че някой желае смъртта му и е готов на убийство.

След дълга битка с чувствата си, Сиана ще вземе решение да разкрие намеренията му във войната с брат му. За Камен, Христо и Ставрев предстои напрегната битка с времето, в която всяка секунда може да е фатална.

Ще оцелее ли „М-Сентър Мол“ след мощната експлозия, ще има ли човешки жертви след атентата и ще бъде ли заловен Чарли, отговор на тези въпроси ще даде финалната серия от втори сезон на криминалната сага.

Добрата новина за почитателите на сериала пък е, че този път няма да чакат дълго до старта на следващите епизоди. Още на 11 април от 20:00 часа по bTV стартира и третият сезон на „Стъклен дом“.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: avtora.com