Точно един месец остава до сватбата на принц Уилям и Кейт Мидълтън и в Бъкингамския дворец кипи трескава подготовка. Десетки готвачи, сервитьори и бармани правят последни приготовления за партито, което ще се проведе в двореца след церемонията в Уестминстърското абатство.

Въпреки че отказа да разкрие менюто, което ще бъде сервирано на гостите, кралският готвач Марк Фланаган отвори вратите на кухнята си. Той увери, че всички присъстващи на събитието ще опитат храна, приготвена от най-добри продукти и със сигурност ще бъдат очаровани.

„Трябва да се следи всичко. Важни са дори и най-дребните детайли. Проверяваме всичко няколко пъти, за да сме уверени, че няма да има никакви проблеми. Все пак става въпрос за кралска сватба”, каза майсторът.

Общо 21 готвачи ще се грижат за храната по време на събитието. Те ще гарантират, че кралското семейство и техните гости ще бъдат добре нахранени.

На приема в Бъкингамския дворец са поканени 600 гости.

Персоналът обаче не е уплашен, тъй като там непрекъснато се провеждат различни събития, на които се обслужват около 50 000 души годишно. Освен че на гостите ще им бъде предложена изискана храна и напитки, те ще бъдат заобиколени и от богата колекция от картини, сред които ще има шедьоври на Рубенс, Ван Дайк и Каналето.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: ekipnews.com