Три от най-хитовите утвърдени и нови имена сред артистите на музикално-продуцентска компания „Жокер Медиа” – група „Мастило”, Рене Ранев и Ники Манолов, тази седмица завладяха предпочитанията на слушателите на класацията за българска музика „Ескалатор” на Програма „Хоризонт” на Българското национално радио.

На първо място е новият хит на група „Мастило” – „До края”. Парчето, което се отличава с изключително денс и клубно звучене, се изкачи с цели 11 места нагоре в класацията само за една седмица. Автори на музиката са Десислав Данчев и Виктория Терзийска, на текста – Виктория Терзийска. Предстои заснемането на видеоклипа към „До края”, който зрителите ще могат да видят в телевизионния ефир през месец април.

До втората позиция в „Ескалатор” тази седмица се изкачи най-новото попълнение сред артистите на „Жокер Медиа” – изпълнителят и композитор Рене Ранев със своя сингъл „Объркан рай”. Поп-рок песента има и вариант на английски език със заглавието “Wait for tomorrow”. Рене Ранев е автор на текста и музиката на набиращия скорост хит.

Младият талант Ники Манолов с новото си парче „Тайна” тази седмица е на шесто място. Песента е умело и модерно съчетание между поп и R’n’B и с нея младият изпълнител заявява новата музикална посока в кариерата си. Автор на музиката е Десислав Данчев от „Мастило”. Текстът е дело на Нина Илкова, популярна от група „Сахара”.

Аранжиментите на „До края”, „Объркан рай” и „Тайна” са дело на Десислав Данчев и Магомед Алиев-Мага. И трите сингъла са мастерирани в САЩ, в студиото на един от най-добрите тонрежисьори и мастеринг инженери, който е седем пъти номиниран за наградата „Грами” – Брад Блекууд. С него работят големи музиканти като Maroon 5, Black Eyed Peas, will.i.am и ZZ Top.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: erogance.eu