Диана Любенова е свалена от постановката „Крадци по гащи“ заради системни закъснения и високомерно държане с останалите актьори от Държавния музикален театър, разбра Lifestyle.bg.

Официално Диана оправдава оттеглянето си с това, че не намирала време за театъра заради ангажимента си към сериала „Забранена любов“. Истината обаче е друга, твърдят хора зад кулисите.

„Славата я е главозамаяла и с нея все по-трудно се работи. На режисьора му писна и я смени с друга“, коментират източници.

На мястото на Любенова ще играе колежката й от „Аламинут“ по бТВ Таня Кожухарова. Приближени до Диана разясниха обаче, че най-явната причина за оттеглянето й от театъра е че й омръзнало да се занимава с този ангажимент, за която не получавала и кой знае какви пари.

„Диана се е съсредоточила върху кариера в киното. Тепърва ще я виждате в продукции и нови сериали“, издадоха близките й.

В спектакъла има и друга съществена рокада. На мястото на починалия Иван Балсамаджиев вече играе Дидо Манчев. В „Крадци по гащи“ като актриса и певица от години играе и Марги Хранова.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: hotnews.bg