Новият дует между Азис и Денислав вече е факт.
Бившите гаджета решиха да възпеят блондинките и да разкрият тайната на русия цвят на косата.

„Професия блондинки” е по музика и аранжимен на Велислав Драгомиров, а текста е на Тина Денчева. Денислав и продуцентът му Николай Първанов решиха, че песента трябва да се пусне заедно с клипа, а не предварително.

Изпълнителят на „Дюнер кючек” обещава секси и провокативно видео. “В клипа има доста горещи сцени, горещи блондинки и няма как да не разгорещи хората” – сигурен е брадърът.

Клипът е дело на DS studio, а режисьор е Йовко Петров. Снимките продължиха цял ден в резиденция „Анастасия”. Участие вземат моделът Светлана Василева и Велина Узунова. Двете красавици ще покажат защо блондинките са толкова харесвани. Видеото ще се завърти до дни в ефира на „DSTV”.

Това е вторият клип на Денислав откакто е в компания „Real Enterprises” и както изпълнителя, така и неговия продуцент Ники Китаеца са доволни от общата им работа.

“Песента е динамична, лесно запомняща се. Има всички предпоставки да стане хит” – обобщава Николай Първанов.

Денислав от своя страна е доволен и от песента, и от клипа – “Ще повторя за стотен път – не претендирам да съм великия певец, но се забавлявам и смятам, че повечето хора, като чуят песента, също ще се забавляват. А всъщност – това е най-важното!”
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook