Годината не тръгна успешно за популярната певицата Кристина Агилера, чието име през последните два месеца бе забърквано в редица скандали. Последният от тях обаче пряко засяга кариерата на звездата, тъй като срещу нея и продуцентската й компания бе заведено дело за крадена песен.

Става въпрос за хитовото парче на Кристина Агилера Ain’t No Other Man, голяма част от което според редица музикални експерти е откраднато от песен на Moon People и Дейв Кортес.

Оригиналният хит се нарича Hippy Skippy Moon Strut и прозвучава за първи път през 1968 г. Американските медии разкриха, че според съдебния иск, заведен в Ню Йорк, продуцентите на Кристина Агилера използват песента, без да са получили разрешение от компанията, държаща правата да разпространява оригиналната песен.

Някои издания в САЩ разкритикуваха Кристина Агилера за това, че непрестанно се оказва замесена в скандали. След като се изложи пред цяла Америка, изпълнявайки грешно националния химн на финала на Супербоул, тя почти се подхлъзна на сцената и едва не провали церемонията по връчването на наградите „Грами”.

Преди няколко дни пък певицата и нейният приятел бяха арестувани пияни на обществена проява.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: ekipnews.com