Елена Станулова поиска и получи прошка от майка си – известната актриса Искра Радева. Това се случи в ефира на Нова телевизия в часа на „Отчаяните съпруги”. Двете разказаха, че са добри приятелки и си споделят всичко. Не е минало без майчина строгост обаче. „Не е възможно да не се караш. Тя беше бясно дете”, разказа Радева. От съвсем малка възраст на щерка си обаче тя започнала да гради отношения на доверие помежду им.

Наскоро Елена изненадала майка си с кученце от породата померан. „Аз го помислих за плюшена играчка в първия момент. А тя ми казва: Внимавай, ще смачкаш Джули”, разказа Искра Радева. „Много е контактна, игрива”, не може да нахвали сега новия член на семейството актрисата.

Тя признава, че се притеснява от момента, в който дъщеря й ще се отдели от нея и ще създаде свое семейство. Признава, че й дава много съвети за мъжете. Според Радева е много важно мъжът до Елена да бъде интелигентен, внимателен, с когото да може да говори.„Ако срещне човекът, предопределен за нея, аз ще бъда адски щастлива”, каза тя.

„Готова съм да стана баба, с удоволствие ще стана баба. Най-важното е да срещне човекът до себе си“, каза Искра Радева. Елена обаче призна: „Аз не съм готова да стана майка. Нямам мъж до себе си“. Отказала се от професията на водеща, тъй като не срещнала разбиране. Според нея тази професия се разбира превратно и затова подчерта, че „няма спонсор“. Сега се занимава с театър и продуцентска дейност в съвместна фирма с майка си, ще запише магистратура по публична и бизнес администрация.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: vsekiden.com