Съвместното парче на Diamante и Колумбиеца „Обичам живота“ бе излъчено премиерно по MTV на 28-ми март от 21:00 часа. Видеото заема девета позиция в класацията World Chart Express и се нарежда сред хитове като “Born This Way” на Lady Gaga, “Tonight (I’m Loving You)” на Enrique Iglesias, “On The Floor” на Jennifer Lopez & Pitbull, съобщиха от Chello Central Europe. Повторенията на тазседмичното издание на чарта са съответно на 29-ти март от 01:00 часа и следващата събота /2-ри април/ от 09:00 часа.

Сингълът, който беше представен в средата на февруари, бързо се изкачи до челните позиции в родните класации заради невероятния интерес на феновете. Само ден след качването на видиоклипа в Интернет, „Обичам живота“ събра над 70 000 гледания.

Diamante и Колумбиеца „Обичам живота“

Междувременно Diamante, Колумбиеца и другите артисти от Картела Рекърдс се подготвят за черно парти на 30 март в столичен клуб. Освен че ще отпразнуват с феновете си успеха на „Обичам живота“, на живо ще бъдат представени вече наложените хитове „Гръмни бутилката“, „Яко е партито“ и много нови проекти на момчетата.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook