Никой вече не се впечатлява от разголените гърди на Андреа. Всички сме свикнали до такава степен със силиконовите прелести на напористата блондинка, че не се изненадваме ни най-малко от уж случайните инциденти на изпълнителката на “Като непознат”.

Амбициозната певица не пропусна да блесне и на наградите на “Планета”, където демонстрира пълна безвкусица с дълбокото си деколте, което показваше много повече, отколкото скриваше. Ако не друго поне фотографите за пореден път имаха какво да снимат, а именно зърната на фолк дивата. Андреа не пропуска подходящ случай да покаже прословутите си силиконови гърди, особено ако медиите са наблизо. Спрягана като една от най-сексапилните жени в България, блондинката зарадва феновете си в пловдивски нощен клуб, като показваше ту едното, ту другото си зърно, естествено случайно.

Посетителите използваха ситуацията и се надпреварваха да снимат с джиесемите си. Певицата явно няма сутиени или не счита за нужно да ги използва, освен това не се и тревожи, че ще настине предвид ниските все още температури. Бюстът на русата секс бомба се ветрее редовно пред публика, а стратегията на поп фолк изпълнителката вече не дава голям резултат, защото почти никой не я отразява. Славата е труднодостижима, изискват се всякакви компромиси, провокации, интриги и скандали. Но, някак си евтиното разголване на Андрейчето ни идва в повече, а и се тревожим да не вземе да настине. Злобните коментари в мрежата по повод редовното й разголване са показателни за евтините й трикове. И все пак и лошата реклама е реклама, може би точно на това разчита изпълнителката на “Не съм такава”.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: erogance.eu