Звездата от „Тилт“ Георги Стайков, позабравената от 80-те години на родното кино Ваня Цветков, бившата беквокалистка на Слави – Алекс Раева и още куп любопитни имена ще блеснат в най-новия български сериал. Продукцията на bTV, която се реализира съвместно с Global Films, е под режисурата на Магърдич Халваджиян и носи името „Седем часа разлика“.
Сюжетът е вдъхновен от истински случай, като действието се движи паралелно в два града – София и Ню Йорк. Там живеят членовете на две семейства, чийто професионален живот е неразривно свързан с престъплението и наказанието.

Разделението и личните конфликти между тях са породени не само от часовата разлика, но и от тази между поколенията, любовта и омразата, пропастта между бедни и богати. „Седем часа разлика“ ще заложи и на разтърсващи любовни сцени, много екшън, както и изцяло автентични кадри от Ню Йорк, където ще се снима част от сериала.

Очаква се новият продукт на bTV да стартира в родния ефир още през пролетта на 2011 година, а в каста ще видим още Симеон Лютаков, Малин Кръстев, Ники Сотиров, Мария Статулова и др.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: avtora.com