„Гади ми се от писанията, че се снимам в порно”, жалва се бившата половинка на Христо Сираков.
Но затова пък би приела да повтори ефектната си фотосесия в Плейбой.
Зара се гордее, че има само една пластична операция – на носа. Правена е година след като излязла от Къщата на Биг Брадър, и пояснява, че тогава не се познава с Христо Сираков.
„Е, имам и филър в устните, но това е всичко, нямам и намерение да се тунинговам в бъдеще“, зарича се Зара пред вестник Труд.

„Ако имах операция на брадичката, щях да си махна белега, останал там след катастрофа преди години“, разкрива особеностите си брюнетката. Зара разкрива и битието си в Щатите, където заляга над учебниците по актьорско майсторство. Разбира се не пренебрегва и купоните в Ню Йорк.

„Случвало се е на съседна маса до мен да купонясват Деми Мур и съпруга й Аштън Кътчър. Една сутрин огладнях, звъннах на едни приятели, за да отидем в едно приятно местенце – денонощно, но пък дори и в 4 ч. след полунощ трябва да чакаш, за да те настанят. Намира се в Манхатън, близо до нас. Отидох да почакам на опашката, за да взема маса и опа-а-а – Деми Мур и Аштън Кътчър. Седяха буквално до мен“, разказва Зара.

„Сега е моментът да отида до Африка. Записах се като доброволец към една неправителствена организация. Ще отида в нещо като лагер с деца-сираци, болни от СПИН. Там ще им преподавам английски, математика, география – простички неща за 3 седмици. Ще живея или в приемно семейство, или направо в лагера“, разкрива бившата половинка на Христо Сираков.

За всички нейни фенове Зара споделя, че сърцето й заето.
„Имам човек до себе си, който ме подкрепя във всичко, което искам да ми се случи. Не може да ме ограничава, а ме насърчава да работя и да изграждам себе си. И пак е българин.“
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: vip-bg.info