Членовете на прочутата британска група „Тейк Дет“ (Take That) били преследвани от „обекти, наподобяващи гангстери от мафията“, по време на посещението си в България, съобщи онлайн таблоидът „DigitalSpy“.

Световноизвестните музиканти посетиха страната, за да заснемат видеото на най-новата си песен „Kidz“. Британските таблоиди питаш, че “там те привлякоха нежеланото внимание на местните гангстери”. „България бе избрана, защото е една от малкото останали места в Европа, където „Тейк Дет“ все още не са толкова известни“, сподели пред британското издание „Сън“ запознат източник. „Членовете на групата по-рано тази седмица заминаха, за да заснемат клипа си на най-голямата снимачна площадка в Европа“, посочи още той.

Вестниците на Острова продължават анализа си на престоя на групата в България с информацията, че местните телевизии отбелязали, че „Тейк Дет“ са по-трудни за намиране от игла в купа сено, тъй като охраната им е прекалено засилена. Това обаче явно не било проблем за няколко заплашително изглеждащи местни обекти, облечени в кожени якета. „Те последваха групата от любопитство. През целите 48 часа, в които „Тейк Дет“ бяха там, група от десетима мъже постоянно наблюдаваха случващото се на снимачната площадка. Беше доста смущаващо, но за радост те не установиха контакт с нас, нито пък ни поискаха пари. През целия ни престой властите ни бяха осигурили пълен полицейски ескорт“, заяви източникът в интервюто си за английските медии.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: vsekiden.com