Галена и Илиян грабнаха най-ценните отличия на 9-те Годишни музикални награди на телевизия „Планета“. Двете звезди на фирма „Пайнер“ бяха обявени съответно за „Най-добра певица“ и „Най-добър певец“ на 2010 година.

По време на самото попфолк шоу обаче, което се състоя на 23 февруари в зала „Универсиада“ (докато в зала 1 на НДК 19 изпълнители и групи се състезаваха в конкурса „Българската песен в Евровизия 2011“) се стигна до сериозен скандал.

Качвайки се на сцената в „Универсиада“, за да вземе приза си „Певица на 2010 година“, Галена бе жестоко освиркана от феновете в залата, които скандираха името на Преслава.
Колегиално, Преслава се качи на сцената, за да подкрепи приятелката си и тактично замаза гафа. На финала на концерта двете певици дори изпяха новия си съвместен хит „Хайде, откажи ме“.

С награди от 9-те Годишни музикални награди на телевизия „Планета“ си тръгнаха още Цветелина Янева – в категорията за „Най-добър видеоклип“ към парчето „Влез“, Андреа – за „Най-продаван албум на 2010“ и „Пробив на международната сцена“, Мария – за „DJ хит“, Анелия – за „Най-гореща песен“ за хита „4 секунди“, както и Преслава и Елена Паришева, които станаха номер едно с дуета си „Пия за тебе“.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: avtora.com