Новото попълнение в българския поп Nadia гостува в „Шоуто на Слави”. Там красивата певица изпя новата си песен – “Over the limit”.
Парчето е дело на Йовко Петров, който направи и предишната песен на Nadia – “Virtual Game”.

След като изпълни песента си, водещите Годжи и Иван не спряха да сипят комплименти за гласовитата блондинка. На музикалната репетиция на Шоуто Nadia изпя песента си и никой не можа да познае, че това е българска песен, имаше сравнения с Кристина Агилера, с Риана и други световни величини.

„Това е първата ми записана песен. Много е сантиментална за мен. Наистина има супер модерно звучене и много хора са сигурни, че не е българска” – сподели русото изкушение.

Nadia поп ДесиСлава блондинка
снимка: Красимир Танев

Откритието на ДесиСлава Nadia разказа за фотосесията си в „Playboy”. Естествено русата певица сподели, че близките й напълно са я подкрепили, но гаджето й не реагирало много добре. Затова изпълнителката няма гадже и обяви, че е сама.

От близо година Nadia е в компанията на ДесиСлава NewMusic Stars, но твърдо заяви, че няма да пее поп фолк – „Поп фолка не е моя стил. Не искам да обидя никого, просто не е стила, който аз харесвам и в който искам да се развивам”.

Отговорът на ДесиСлава бе кратък: „Трябва да пее това, което харесва. Аз ще я подкрепя с каквото мога!”
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook