Младата актриса Луиза Григорова, която играе една от главните роли в сериала „Стъклен дом“, се оплака, че трудно снима сцени във филма, в които трябва да си партнира с Явор Бахаров, тъй като двамата са двойка и в живота. Щом като се окажели заедно пред камерата, независимо колко драматична била сцената, Лу и Явор избухвали в смях и не можели да се овладеят. Намерили му цаката, като престанали да се гледат в очите.

„Когато играем близки хора, трябва да се гледаме някъде около очите, но не в тях, защото иначе не можем да се съсредоточим“, обяснява вещо студентката от втори курс в НАТФИЗ.

Участието й в „Стъклен дом“ изстреля бившата манекенка право в съзвездието на млади и перспективни актриси, които не се колебаят да се снимат в списания, показвайки среден пръст на читателите.

Луиза е дъщеря на модната шефка Ивет Григорова, която върти агенция „Ивет фешън“. Родителите й отначало не били съгласни да кандидатства в НАТФИЗ, но после вдигнали бялото знаме. 20-годишната звезда на „Стъклен дом“ е пристрастена към спорта и танците, а вечерите на свещи я отегчават.

„Не съм романтична“, признава половинката на Явор Бахаров. Според нея дебютът й в „Стъклен дом“ е успешен, защото не се превзема и не театралничи пред камерата.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: vip-bg.info