Цяло съзвездие любими български актьори ще радват зрителите в най-новия сериал „Столичани в повече“, който се очаква да стартира по bTV през март. Стоянка Мутафова, Иван Юруков, Виолета Марковска, Силвия Лулчева, Любо Нейков, Христо Гърбов, Ненчо Илчев и др. ще забавляват аудиторията в мащабната тв продукция, която вече стартира снимки в столицата.
Сериалът е в жанра комедийна драма и се реализира с най-съвременната дигитална кинокамера, използвана за създаването на такива заглавия като „Хобитът“ (The Hobbit), „Социалната мрежа“(The Social Network) и „Карибски пирати: В непознати води“ (Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides).

Сюжетът на сагата, която е съвместна продукция на BTV и продуцентската компания „Дрийм Тийм“, пресъздава съвременния живот в едно софийско преградие, проследявайки драматичните и не по-малко комични отношения между две съседски фамилии.

Щастието за едната винаги е нещастие за другата, а интригите, алчността, корупцията и завистта се сблъскват със смелостта, романтиката и веселието като неизменна част от ежедневието на двете семейства.

„Тази пролет bTV ще подари на зрителите изключително силен сезон на българските сериали“, разкри главният оперативен директор на bTV Media Group Вики Политова. Като се има предвид, че от март стартират и новите епизоди на „Стъклен дом“, то в ефира на медията се задава сериозна конкуренция за рейтинг между двете заглавия.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: avtora.com