Продуцентът на ДесиСлава открил таланта му, шефа на “PopCore TV” пък помогнал за видеото.

Още едно мъжко попълнение реши да влезе в редиците на поп-фолка. Живко Добрев е млад изпълнител от Пловдив, роден на 10 април. Занимавал се е с музика цели 10 години в родния град Харманли. Учил е народно пеене, както и пиано и солфеж. Завършекът на артиста са народните танци, които паралелно е посещавал.

За първия си проект “Нищо ново”, певецът се е доверил на екип от професионалисти. По музиката е работил Георги Георгиев, който прави песни предимно за изпълнители на Пайнер. Аранжиментът пък е дело на Георги и небезизвестния Огнян Тодоров. Текстът е написан от поетесата Лили Димова, която има доста хитове зад гърба си.

Живко Добрев

Видеореализацията на “Нищо ново” е дело на Йовко Петров, който е и откривател на младия талант. Продуцентът на ДесиСлава се погрижил всичко около видеото да мине гладко и без притеснения за певеца. Някои от кадрите са в новите студиа на Тодор Димитров-Токича, който също доста помогнал при заснемането на клипа. Дори обещал да направи някоя от новите му песни. За стайлинга и визията се погрижили Мис Бони и Камен Дрехаров.

Видеото към “Нищо ново” на Живко Добрев се очаква да се появи по DSTV, малко преди 14 февруари – Денят на влюбените, като подарък за всички, които празнуват.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook