Иванина бе гост в „Открит микрофон” по радио Сигнал плюс. Там изпълнителката на „Real Enterprises” разказа подробности около новата си балада. Видеото към „Не мога да простя” се върти усилено в ефира на “DSTV”, а самата песен се радва на голямо одобрение сред поп фолк феновете.

„Музиката и текстът са лично мои – преживяни и истински. Все още съм с този мъж, на когото е посветена песента. Той е човек, който заслужава и винаги ме е подкрепял” – сподели Иванина.

Изпълнителката обясни на водещата Емилия Стоянова, че няма нищо против силикона и самата тя би си сложила, само и единствено в гърдите, но на един по-късен етап. „За съжаление българинът първо гледа, след това слуша” – констатира талантливата певица.

Тя откровено заяви, че чете всички коментари за нея и за песните й. „Радвам се, че повечето коментари са положителни. Разбира се-има и отрицателни – без тях не може. Взимам си поука от лошите.”

Иванина обяви, че определено е оптимист за отношенията си с компания “Real Enterprises” и се надява с продуцента си Николай Първанов да продължат да правят хитове. Определи като нейна цел да има един спокоен живот и да прави хубави песни. Според изпълнителката на „Не мога да простя” един изпълнител е успешен само и единствено тогава, когато харесва и е удовлетворен от това което прави и в същото време, това, което прави се харесва и на хората. Иванина категорично призна, че „Каквато съм в живота, такава съм и на сцената” и обеща нови песни и клипове съвсем скоро.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook