Ирен Онтева е повече от тъжна, разбра Lifestyle.bg.
Красавицата, която от скоро пак се появява на светски събития, остана без италианец.

Бентли и тлъстата издръжка от 30 000 лв., които получаваше всеки месец от богатото си гадже Давид Бучолини.

Напоследък моделката все по-често се появява по родните купони, а до вчера ги избягваше с гордо вдигната глава. Ирен отново кара и старата си кола – сив Мерцедес, която по принцип й подари преди години Христо Сираков, бащата на сина й.

Докато ходеше с Давид Бучолини красавицата се фукаше с лъскаво Бентли, което така и не опази и още първия месец одраска.

Разбрахме, че от близо месец Ирен не е със състоятелния си приятел, който дори й плащаше месечната издръжка от 30 000 лв. Според клюката тя получавала тези пари не толкова като любимата жена на италианския бизнесмен, а за това, че го прикривала в нечисти сделки.

Според близки до Онтева, връзката й с Давид се крепяла не на любов, а на взаимна изгода. Бучолини имал брак с друга жена, от която има дъщеря и изобщо не смятал да разбива семейството си заради нашата моделка.

Миналата седмица Ирен дефилира на ревю с прически в столичния клуб „Найт флайт“ и появата й на подиума изненада всички. „Нали уж се беше пенсионирала от модния
подиум“, учудено коментираха по-младите й колежки в ревюто.

Тези пък, които знаят за раздялата й с италианеца приеха изявата й като показност на свободна жена, търсеща си нов богат мъж.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: hotnews.bg