Деси Тенекеджиева реши да направи специален подарък на всички свои фенове и приятели по случай 14-ти февруари, Деня на влюбените. Ето какво сподели тя по този повод:

„Когато бях ученичка на този ден се събирахме с приятелите ми от френската гимназия в град Варна и празнувахме Трифон Зарезан. Аз не пия почти никакъв алкохол, но за сметка на това съучениците ми компенсираха, а аз винаги допринасях за по-доброто настроение. Тогава никой от нас не се сещаше, а и не беше модерно да се празнува Свети Валентин, но се обичахме и бяхме щастливи. За това сега искам да подаря на всички приятели моята версия на един от най-красивите джаз стандарти „My funny Valentine”.

Деси Тенекеджиева подарък Свети Валентин
снимка: Елена Спасова

Новата версия на песента е с клубно, чилаут звучене и е аранжирана от музикалният продуцент Мага. Автор на музиката е Роджер Ричард, а на емблематичния любовен текст Хард Лоренц. Правата на песента са уредени с оригиналния издател Warner Chappell Music.

По време на промоцията на албума в края на миналата година точно върху песента „My funny Valentine” бе показано специално изработено видео-послание в знак на обич и благодарност от Деси към всички партньори и нейни приятели, които са помогнали в този проект. Реализацията на това послание е дело на режисьора-аниматор Мина Милева.

„My funny Valentine” е част от първия официален албум на Деси Тенекеджиева ”CRAZY BUTTERFLY”, който се приема с аплаузи както от музикалните спецове и меломаните, така и от по-широката публика. Едноименният пилотен сингъл се ротира много успешно, а първият тираж на албума бе изчерпан само месец след издаването му и в момента на музикалния пазар се разпространява втория.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook