Денислав ще бъде гост в „Шоуто на Иван и Андрей” в петък, 18.02.2011 г. Там певецът на „Real Enterprises” ще говори за любовта, секса, последните си връзки и предстоящите си песни. Пред водещите Иван и Андрей шуменският мачо ще разкаже подробности около новия си дует, който е с едно от гаджетата му… а именно Азис.

Дуетът се казва „Професия блондинки” – когато я чуят, хората ще преценят сами дали има връзка текста на песента с последните жени в живота на Денислав – Соня Немска и Славена. Музиката и аранжимента са на Велислав Драгомиров, а текста е на Тина Денчева.

Денислав и продуцентът му Николай Първанов все още се колебаят дали да пуснат парчето по радиата и клубовете или да изчакат и видеото. Клипът ще се снима до дни и се очаква да е доста провокативен.

„С Азис не сме гаджета, но това определено не пречи да правим много неща заедно…” – лаконично заяви изпълнителя на „Дюнер кючек”.

Денислав е певец в компанията на Ники Китаеца „Real Enterprises” от половин година. Последната му песен „Дюнер кючек” предизвика доста различни коментари – от крайно положителни до крайно отрицателни. „Надявам се този дует също да не остави хората безразлични” – сподели Денислав.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook