В края на декември 2010 г. Американското посолство на Република България задържа паспорта на ДесиСлава. Талантливата ни певица планираше поне две седмици да прекара в страната на неограничените възможности.

„Имах намерение да направя няколко участия в Щатите, но за съжаление стана много в последния момент и организаторите ми нямаха време да съберат необходимите документи за работна виза. Въпреки това, реших, че след като имам туристическа виза, ще отида в Америка със сина си. Това щеше да е възможност да разгледа държавата, в която е роден и да се запознае със свои роднини” – сподели ДесиСлава.

Изпълнителката на „Мъжете всичко искат” се притесни от обявените зад граница участия и използва ефира на национални телевизии и ежедневници, за да се извини на хората, които може да останат разочаровани от това, че Деси няма да посрещне новата година в Америка.

„Аз разбрах, че в Ню Йорк и Вашингтон не са отменени участията ми и хората до последно са мислели, че ще отида. Това не е редно. Още веднъж им се извинявам за това, но вината не е моя. Още преди Коледа паспорта ми бе задържан от Американското посолство и дори не можах да заведа сина си там. Още преди нова година беше ясно, че аз няма да пътувам. Било е редно да махнат рекламата…” – обясни певицата.

От Американското посолство все още не са върнали паспорта на ДесиСлава. От Нова телевизия обещаха да следят случая и да се намесят при нужда.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook