Димитър Аргиров ще клипира и емблематичната песен на баща му „Убавото Стойне”

Синът на фолклорната легенда Илия Аргиров-Димитър, възражда емблематичните песни на баща му с нови клипове в негово изпълнение. Той вече е готов с видеото на автентичната фолклорна песен „Андон иде”, заснето е със съдействието на Историческия музей в град Клисура.

Дими замени любимите си рокаджийски дрехи и атрибути, на които е запален колекционер, с народна носия, а водещата на рейтинговото предаване „Търси се” Меги Димчева дебютира като режисьор на видеото. Оператор на клипа е Мартин Младенов, а монтажът бе поверен на Double D Music и Драгомир Драганов.

Същият екип засне и друга емблематична песен на Илия Аргиров, изпълнена от Дими – „Убавото Стойне”, която е издадена от първия вокал на „Епизод” в диска „Песните на баща ми”. Песента бе включена и в издадения неотдавна първи диск на Илия Аргиров, продуциран от сина му – „Моите песни” в дует с Любка Рондова. Клипът „Андон иде” слага началото на серията от заснети автентични песни, които Дими ще издаде.

При следващото си идване в България в края на януари той ще започне подготовката за снимките на първата му дуетна песен с Деси Добрева „Петлите пеят”, която вече събира фенове в интернет.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook