Откритието на ДесиСлава Nadia се раздели с приятеля си. Снимките на красивата варненка за еротично списание се харесаха на много мъже, но не и на собствения й. Това беше причината двамата да прекратят връзката си. Nadia не се отдаде на страдание и няколко дни по-късно изкара нова песен. Тя изпя новото си парче “Over the limit” в предаването „Комиците” по BTV и ден след това го презентира в официалния си профил във фейсбук. Песента е дело на Йовко Петров, а текста е на Ани Санчез.

„Много се радвам на страхотните отзиви за песента. Това е първата ми записана песен” – сподели ентусиазирано Nadia. За откритието на ДесиСлава това е втора песен. Първата беше “Virtual game”, отново на Йовко Петров, която има и видеоклип.

Nadia ДесиСлава песен гадже

„Имам готова и една балада, много чувствена. Но ще изчакам малко преди да я пусна. „Over the limit” се харесва и това ме прави наистина щастлива!” – откровеничи русото изкушение.

Nadia е зодия Лъв, от Варна, завършила е Националното училище по изкуства „Добри Христов”. От близо година е в NewMusic Stars – музикалната компания на ДесиСлава. Двете се запознали по време на риалити формата „Пей с мен”. За ДесиСлава Nadia е „изключителен талант” – преценете и вие дали е така…
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook