През 2011-та година голямата поп звезда Мария Илиева ще отбележи 10 години от старта на соловата си кариера. За това време тя изненада почитателите на класната българска музика с много неустоими парчета, създаде и продуцентския си лейбъл „Стерео стая“. В навечерието на Коледа излезе най-новият и сингъл I Like, който се оказа своеобразен коледен подарък за всички приятели на нейната музика.

През тази година Мария Илиева планира поредица от концерти с различен характер, но обединени от идеята за нейното усещане за музика. Мария иска да направи концерти в зали със симфоничен оркестър, с клубната и група, с джаз трио, като едновременно с това ще подготвя новия си албум, който ще излезе към края на годината и ще бъде представен с голям концерт.

Мария Илиева е категорична, че любовта е най-големият двигател за твореца. Тя е щастлива, че се е посветила на музиката и продуцира талантливи, мотивирани и дисциплинирани артисти като Криста, Mona, Knas и B.O.Y.A.N. Техни парчета ще прозвучат на откриването на Boutique Lounge Bar. Собственичката на заведението Теодора Колчева открито заявява предпочитанията си към актуалната българска музика и обещава всеки вторник по време на тематичната и Top Of The Pop Music Night да бъдат представяни музикални хитове на БГ изпълнители.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: erogance.eu