За меломаните в България 2010 г. беше белязана с излизането на първия самостоятелен албум на Любо. За пореден път той доказа способността си да говори на ти с ценителите на хубавата българска музика. „Любо 2010” се оказа съществена стъпка в творческите търсения на един от най-харизматичните ни изпълнители.

За Любо 2011 г. започна с ново предизвикателство, на което той даде цвят и душа. “Life is beautiful” е първият сингъл и клип от новия съвместен проект на Любо с Живко Петров. Парчето изненадва и очарова с характерното си електронно звучене. Усещането за ритъм и енергия на сингъла дава отговор на световните денс тенденции. С неподражаемото си присъствие за пореден път Любо доказва, че не жанрът, а музиката има значение. Изглежда тандемът Любо-Живко дава заявка за дългосрочно присъствие и обещава да продължи работата по този проект.

Парчето излезе едновременно с видеоклип към него. Продуцент и автор на идеята за видеото е самият Любо. Той отново изненадва, като създаде видео, което няма аналог у нас. Не е случаен и фактът, че Любо не присъства в кадър, а основният образ се изпълнява от модела Петър Стойчев. Атмосферата във видеото кара да усетим живота такъв какъвто го желаем.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook